PSICOPEDAGOGIA I DIVERSITAT ESCORIAL

Bloc del Departament de Psicopedagogia i Aula d'Acollida del Col.legi Escorial de Vic.


Hi trobareu eines, idees i documents per facilitar i entendre millor els processos d'ensenyament-aprenentatge dins els quals ens hi trobem com a pares i mestres-professors.
Us suggerim tot un seguit d'enllaços i informacions per promoure que els nostres fills-alumnes, diversos i diferents tots, evolucionin i progressin positivament dins la societat del segle XXI

"SURT I DESCOBREIX..."Per comunicar-vos amb nosaltres:

psicodiversitatescorial@gmail.com

dilluns, 23 de gener de 2012

Vivim junts: materials per aprendre català.

Col·lecció de materials amb què la Direcció General de Política Lingüística i la Direcció General per a la Immigració promocionen l’ús de la llengua catalana. Els materials, organitzats per temes, s’insereixen en la publicació Vivim junts de la Direcció General per a la Immigració i en altres publicacions adreçades principalment a la població immigrada.
Inclou dues sèries diferents, la primera conté 23 làmines que presenten diàlegs sobre activitats quotidianes i una guia didàctica per facilitar-ne la utilització a l’aula. Les làmines de la segona sèrie presenten diàlegs basats en fets i personatges històrics de Catalunya i recollits en els noms dels carrers. Totes dues col·leccions estan indicades per fer acolliment lingüístic i nivell bàsic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada